Instalații cu lumini LED tip țurțuri pentru a crea o atmosferă unică de Crăciun decoLED anulează brand-ul

Total 26 produse

DATA APARIȚIEI POPULARITATE CEL MAI MIC PREȚ După cea mai mare reducere ÎN STOC

Transformați-vă locuința într-un loc magic și o bijuterie pentru oameni și cartier. Mulțumită instalațiilor LED de lumini tip țurțuri, veți reuși! Datorită tehnologiei LED excelente și a procesării de înaltă calitate, decoLED vă oferă cel mai modern sistem de iluminare, calitatea acestuia fiind garantată chiar de către clienții satisfăcuți. Prin instalațiile noastre de lumini Spiritul nobil al Crăciun va fi întotdeauna prezent.

Avem instalații de lumini LED tip țurțuri în mai multe lungimi și variații de culori LED - depinde de voi ce alegeți. EASY FIX oferă cea mai ușoară instalare și rezistență maximă la condițiile meteorologice. Sistemul HOBBY LINE este suficient pentru uz casnic, ceea ce vă permite de asemenea să vă extindeți și să vă conectați instalațiile de lumini.

Pentru a da mai multă grandoare efectului de gheață strălucitoare, vă oferim instalații de lumini LED tip țurțuri cu efect FLASH. Are o nouă proprietate, de a fi BICOLORĂ și astfel aveți 2 decorațiuni într-una singură (una alb cald și alta alb rece).

 Sistemul de iluminat și de prindere pentru exterior este proiectat astfel încât să respecte standardele prescrise și gradul de protecție IP44. Instalațiile de lumini nu trebuiesc folosite doar la Crăciun. În funcție de ocazia și imaginație, le puteți utiliza la o sărbătoare de naștere, la un grătar sau pentru o seară plăcută în grădină. Voi alegeți momentul, dar și locul în care să le expuneți.

Aștepți ceva nou? Te vom informa!

AFLĂ NOUTĂȚILE PRIN E-MAIL