Perdele de lumini pentru o decorare splendidă decoLED anulează brand-ul

Total 22 produse

DATA APARIȚIEI POPULARITATE CEL MAI MIC PREȚ După cea mai mare reducere ÎN STOC

Instalațiile de lumini LED tip perdea sunt potrivite pentru evidențierea clădirilor sau corpurilor mai mari și mai late. Prin ele obțineți un efect vizual luminos puternic și elegant. Perdelele luminoase sunt echipate cu lumini LED alb-cald sau alb-rece. Pentru iubitorii ambelor culori, avem perdele cu un sistem excepțional Bi-Color, care vă permite să schimbați ușor între alb-cald și alb-rece. În colecția noastră veți găsi și instalații tip perdele cu efect FLASH, care oferă o senzație de gheață strălucitoare.


Prin sistemul nostru profesional, instalațiile pot fi interconectate între ele prin conectorii EASY FIX. Astfel aveți alegerea perfectă pentru locuința sau grădina voastră, deoarece vă puteți extinde instalația în funcție de nevoi. Instalațiile tip perdea sunt realizate din material de calitate pentru a le asigura longevitatea. Cablul se poate găsi doar pe alb.

Prin forma unică a LEDurilor se oferă o intensitate maximă a luminii. Efectul este absolut perfect!

Luminile tip perdea pentru exterior respectă standardele de siguranță, deoarece are IP44 și oferă protecție pe parcursul întregului an.

 

Aștepți ceva nou? Te vom informa!

AFLĂ NOUTĂȚILE PRIN E-MAIL