Brazi artificiali de Crăciun

Ace 2D sau 3D? Tehnologie nouă. Pomii par vii! 

Pomii artificiali de Crăciun devin din ce în ce mai populari, datorită accesibilității lor, dar și a duratei de viață, care poate să ajungă până la câteva decenii. Depozitarea lor a devenit mai ușoară ca în anii precedenți, deoarece crengile individuale pot fi detașabile pentru o mai bună stocare. Prin urmare, nici nu aveți nevoie de o cutie mare pentru depozitare. 

Dar v-ați gândit ce pom artificial să cumpărați? Noi tehnologii apar constant pe piață, prin urmare, am dori să vă prezentăm un model de succes. 

Când au apărut primii pomi artificiali de Crăciun, în mintea oamenilor era ceva incredibil, chiar dacă aceștia nu se potriveau vizual cu brazii naturali. Astăzi, brazii vii, inclusiv acele lor, pot fi imitați incredibil de bine. 

Pomii din plastic erau realizați în trecut din PVC (clorură de polivinil), iar acele lor erau și sunt în 2D - ele par vii de la distanță, dar la o privire mai de aproape și la atingere se observă că sunt artificiale. Aceste produse sunt cea mai ieftină variantă de pomi artificiali. 

ace 2d
ace 3d

Tehnologia revoluționară care cucerește lumea constă în brazii cu ace 3D! Producția lor este mai complexă, dar impresia de ansamblu este incredibilă. Arborii sunt fabricați din PE (polietilenă), datorită căruia pomul pare identic cu unul real. Astfel se va aduce mai multă viață în casă. 

Pomii PE sunt mai scumpi decât PVC, așa că am realizat un produs care îi va mulțumi pe toți. În magazinul nostru puteți găsi pomi cu o combinație de ace 2D și 3D. Acele 2D sunt plasate în centru, iar acele 3D în perimetrul arborelui – astfel pare real și are un volum incredibil.

 

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.