Ce lumini de Crăciun să alegeți? LED!

În acest articol vă vom prezenta oferta noastră de instalații de lumini pentru Crăciun, vom explica diferențele dintre diferitele sisteme de iluminat și vă vom informa care dintre produsele noastre sunt cele mai potrivite pentru dumneavoastră. Veți afla ce lumini de Crăciun sunt create pentru utilizarea în aer liber și cum să le recunoașteți. De asemenea, vă vom prezenta tehnologiile cu care noi operăm. 

Nu știți ce lumini LED de Crăciun să alegeți?

În primul rând, este important să vă decideți dacă doriți instalații de lumini de exterior sau interior. Trebuie să fiți atenți când alegeți instalația dorită, deoarece există produse pe piață despre care se presupune că sunt potrivite pentru exterior, dar de cele mai multe ori nu este așa. Iar alegerea greșită vă poate pune în pericol sănătatea și casa. În cazul nostru nu trebuie să vă faceți griji cu privire la astfel de produse. Suntem o companie specializată pe decorațiuni de Crăciun și pe decorațiuni luminoase festive, cu o experiență bogată în spate. Prin urmare, oferim instalații de lumini pentru Crăciun cu tehnologii noi, în care puteți avea încredere

Instalații de lumini pentru Crăciun exterior Instalații de lumini pentru Crăciun interior Vă oferim sfaturi cu privire la luminile de Crăciun Curtea de Crăciun Dobrovíz

Alegerea corectă este importantă

Piața de astăzi are o diversitate foarte mare de lumini de Crăciun. Deci cum vă orientați în lumea Crăciunului și a luminilor festive?

Care sunt parametrii importanți pentru instalațiile LED?

Siguranță IP44

Siguranța este criteriul imperativ. Este promisiunea multor comercianți, dar produsele nu corespund întotdeauna parametrilor. Adesea, clienții cumpără instalații de Crăciun pentru uz intern, fiind asigurați că le pot pune și pe brazii de afară. În cel mai rău caz, luminile de Crăciun pot provoca un incendiu. Amintiți-vă că acesta este un dispozitiv electric. Pentru utilizarea în exterior, sistemul de iluminare trebuie să respecte standardul de siguranță IP44.

Cablu de cauciuc

Sistemele cu adevărat sigure sunt oferite numai de companiile profesioniste în domeniul instalațiilor de lumini pentru Crăciun. Siguranța acestor sisteme de iluminare este adesea recunoscută printr-un cablu de cauciuc care garantează o acoperire dublă și astfel instalația devine sigură. Luminile de exterior pot fi instalate și în interior.

Lumini de Crăciun LED - Comparație

Un alt factor este fiabilitatea sistemului. Spre deosebire de ofertele obișnuite de pe piață, sistemele noastre sunt compatibile, interconectabile și, datorită noii tehnologii LED, durabile și fiabile. Suntem mândri de forma inovativă a LEDurilor noastre, care maximizează dispersia luminii în spațiu. În același timp, LEDurile noastre sunt sigilate cu adeziv epoxidic într-un capac din policarbonat foarte rezistent. Luminile de Crăciun decoLED se găsesc în culori constante, astfel încât vă puteți extinde în siguranță colecția, știind că nu vor exista diferențe în cromatică.

Dacă doriți calitate maximă și variabilitate, vă recomandăm să utilizați EASY FIX!

Compania noastră oferă un sistem profesionist EASY FIX, care este folosit în special pentru decorarea orașelor. Acest sistem este popular și printre consumatorii privați datorită calității garantate. Noi oferim motive, șiraguri și perdele luminoase, decorațiuni și instalații de lumini tip țurțuri.

Principalele avantaje ale sistemului:

 • luminozitate ridicată
 • siguranță
 • fiabilitate
 • constanța culorii
 • variabilitate - posibilitatea de a ilumina case, sate, orașe și centre de afaceri

Pentru proiectele minore recomandăm HOBBY LINE.

Pe lângă gama profesională de sisteme de iluminat, marca noastră decoLED oferă același sistem HOBBY LINE de calitate cu diode mai mici și un cablu mai subțire. Acest sistem este conceput pentru proiecte de iluminare mai mici, iar avantajul său constă în costuri de achiziție mai mici.

 • luminozitate ridicată
 • siguranță
 • fiabilitate
 • constanța culorii
 • variabilitate
 • economic energetic
 • mai degrabă pentru proiecte de iluminare mai mici
 • tensiune joasă - siguranță maximă


Lumini LED de Crăciun cu costuri zero de funcționare? Este o sursă de energie SOLARĂ.

Lumini solare de Crăciun cu LEDuri

În această serie oferim instalații de lumini cu tehnologie solară. Astfel puteți lumina copaci sau arbuști din grădină, dar și locuri greu accesibile, fără să aveți nevoie de cabluri de conectare. Acest lucru înseamnă și că nu veți avea costuri pentru energia electrică. Ne străduim să inovăm luminile solare de Crăciun cu LED în fiecare an, pentru a le face cât mai eficiente posibil în diferite condiții geografice și climatice.

Instalații de lumini pentru Crăciun cu LED pe bază de baterie - acum cu un cronometru pentru o durată de viață mai lungă.

Avem o gamă largă de sisteme de iluminare pe bază de baterie, potrivite pentru toată lumea. Ele pot fi folosite pentru decorarea festivă a hotelurilor sau a caselor de oaspeți, precum și pentru decorarea periodică și sezonieră, cum ar fi decorarea vazelor, aranjamentelor florale, cutiilor sau a altor elemente, după cum vă ghidează și imaginația. Sistemele noastre de lumini LED pe bază de baterie sunt foarte luminoase, economice, durabile și de încredere.

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.