Explicarea sursei de alimentare

Ce sursă să utilizați împreună cu instalațiile de lumini pentru Crăciun

Nu furnizăm în mod automat sistemele interconectabile cu o sursă de alimentare. Clienții noștri își extind instalațiile în fiecare an și nu mai au nevoie de o sursă suplimentară de energie. În plus, puteți ilumina casa, copacii, garajul sau orice alt loc dintr-o singură priză, pentru care aveți nevoie de o singură sursă de alimentare.

Sistem EASY FIX

EASY FIX

Mamă și tată - conectori EASY FIX

Conectorii EASY FIX sunt afișați în stânga. Cel din stânga poate fi marcat ca "tată" și conectorul din partea dreaptă ca "mamă". Conectorii IP44 sunt pe toate produsele EASY FIX. În plus, față de O-ring și conectorul propriu-zis, garniturile de cauciuc sunt incluse întotdeauna în pachet pentru o rezistență maximă la apă. Nu trebuie să fiți un expert din punct de vedere tehnic, trebuie doar să conectați toate piesele împreună. 

SURSE DE ENERGIE

Acest sistem funcționează pe 230 V, dar pentru ca totul să se desfășoare corect, sursa trebuie să aibă o cutie mică numită redresor. Acest dispozitiv schimbă curentul de la CA (curent alternativ) la CC (care este solicitat de către LEDuri). În oferta noastră veți găsi 2 tipuri de surse în 2 culori: redresor detașabil și inseparabil. Tabelul oferă explicații și indicații de utilizare. Pentru scopuri comune, este suficientă o sursă clasică inseparabilă.

  • redresor clasic, cablu negru, EFAC11
  • redresor clasic, cablu alb, EFAC01
  • sursă cu redresor detașabil, culoarea cablului negru, EFAC12
  • sursă cu redresor detașabil, culoarea cablului albă, EFAC02

De ce să folosiți un separator redresabil?

În cazul în care planificați un proiect mai mare, o singură sursă de lumină poate să susțină o instalație luminoasă până în 200 de m. Dacă doriți, spre exemplu, o instalație de 400 de m, aveți nevoie de 2 surse de lumină. 

Accesorii EASY FIX

Puteți găsi cabluri prelungitoare, separatoare T și separatoare pe diferite modele, toate în alb sau negru. Totul este atât de ușor de instalat!

Exemplu de conexiune

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.