Instalații lumini brad de Crăciun

„De câți metri de instalație de lumini am nevoie pentru a-mi înfășura bradul înalt de x metri?" Iată câteva sfaturi utile și tutoriale care vă vor ajuta să faceți alegerea potrivită.

Portofoliul nostru de lumini de Crăciun acoperă toate tipurile de brazi. Cu noi puteți fi siguri că alegeți lumina potrivită pentru pomul vostru de Crăciun. Vă venim în ajutor prin informațiile de pe această pagină. Dacă tot nu știți ce să alegeți, contactați-ne pe info@decoled.ro și vă vom oferi cu plăcere sfaturile necesare.

Instalații de lumini pentru Crăciun exterior

Știm din experiență că mulți oameni subestimează alegerea unei lungimi suficiente sau nu știu exact de ce fel de instalație au nevoie pentru a decora bradul. Mai mult, trebuie să luați la cunoștință că un sistem de lumini pentru exterior este supus unor condiții meteo dificile, precum căldură, frig, vreme ploioasă sau vânt. Prin urmare, are de îndeplinit anumite standarde pentru a fi potrivit spațiului exterior.

Caracteristici necesare instalații de lumini pentru exterior

  • Dublă izolare
  • IP44 (protejează instalația de apă)
  • Cablu sigur și durabil
  • LEDul trebuie sigilat bine într-un capac din policarbonat

Cu noi aveți garanția că toate instalațiile pentru exterior îndeplinesc acești parametri! Acordăm o atenție maximă durabilității și siguranței produselor noastre.

Instalații de lumini pentru pomi mari - conifere și pomi cu frunze căzătoare

Șiragurile de lumini sunt cele mai frecvent utilizate pentru decorarea pomului de Crăciun. Recomandăm în mod deosebit sistemul nostru variabil EASY FIX pentru brazii mari. Acest sistem este unic prin simpla sa asamblare și variabilitate a elementelor individuale. Mai mult, poate satisface chiar și cele mai exigente cerințe pentru orice decor. Șiragurile sunt realizate dintr-un cablu de cauciuc durabil pentru o flexibilitate maximă. Șiragurile LED sunt potrivite pentru copaci de la 1 m până la 20 m. Șiragurile pot fi interconectate și puteți adăuga diferite motive decorative de Crăciun între ele.

Unii clienți solicită perdele de lumină LED pentru decorarea pomului de Crăciun. Cu toate acestea, perdelele sunt deosebit de potrivite pentru conifere, care au o formă foarte îngustă, absolut neadecvată pentru copacii care au o coroană lată. Perdelele sunt ușor de instalat, dar efectul nu este cel mai frumos din opțiunile existente. Astfel recomandăm șiragurile de lumini LED, care permit coroanei de copac să fie decorată perfect și să inspire o autentică atmosferă de Crăciun.

Lungimea ideală a șiragului în funcție de înălțimea arborelui

Nu există niciun sfat exact care să spună în mod clar câți metri sunt necesari pentru un anumit brad. Fiecare persoană are propria viziunea asupra felului în care trebui să arate pomul de Crăciun. Cu toate acestea, sunt câteva principii pe care trebuie să le urmăriți atunci când alegeți instalația de lumini. Următorul tabel prezintă dimensiunea minimă și lungimea totală recomandată a șiragurilor.

Număr recomandat de metri de șirag luminos pentru conifere

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.