Montajul și dezasamblarea decorațiunilor de Crăciun

Oferim și accesorii de fixare pentru instalații, iar mai jos vă oferim și sfaturi cum să le folosiți.

Cum se fixează decorațiunile luminoase

Toate decorațiunile luminoase pot fi fixate pe obiecte diferite. Puteți utiliza mai multe tipuri de elemente de ancorare pentru a le stabiliza, astfel încât să vă asigurați că lumina este fixată ferm și că nu se desprinde chiar și în condiții meteorologice dure.

Cablul

Metoda cea mai frecvent utilizată pentru a fixa instalațiile de lumini este cablul. El se folosește cel mai frecvent pentru instalațiile tip șirag sau țurțuri. Cureaua de strângere este o panglică îngustă din plastic, care poate fi strânsă foarte ușor. Se poate găsi în orice magazin mare cu aparatură electrică - sau cumpărați direct de la noi.

 

Cabluri din oțel

Îi puteți da forma dorită și se folosește pentru a fixa luminile tip șiraguri, țurțuri sau perdea.

Se recomandă aplicarea la fiecare 10 cm. Este potrivită în special pentru perdele luminoase și diverse motive decorative, care au o greutate mai mare. Sârma obișnuită este de obicei suficientă.

 

Sârma de legătură

Sârma este suficientă pentru majoritatea instalațiilor de lumini. Pentru cablurile negre recomandăm un fir de legătură negru, iar pentru cablurile albe, fire albe. Ulterior, curelele pentru cabluri atașează instalația pe fir.

Firul trebuie să fie întins pentru a evita răsucirea, iar asta ar putea face ca decorațiunile să se răsucească și nu ar arăta bine. În mod normal, folosim sârma la marginea acoperișului, pe care întindem decorațiunile.

Clema din aluminiu

Probabil este cel mai bun accesoriu de fixare care asigură linii drepte. Puneți acest clește pe fațadă și trageți firul prin el. Este ideal pentru ferestre. Avantajul acestui accesoriu este că nu trebuie să fie forat în perete.

Ancorarea accesoriilor

Accesoriile de ancorare sunt foarte ușor de folosit în comparație cu alte metode de fixare. Ele se utilizează pentru a fixa cabluri, instalații ușoare și decorațiuni. Pot fi în formă de cârlig pentru a fixa cu ușurință cablul sau decorațiile pe marginea ferestrelor, balustradelor etc.

Accesorii direct de la noi

Produsele noastre sunt echipate frecvent cu sistemul de conectare EASY FIX sau HOBBY LINE. Acești conectori sunt atașați și înșurubați împreună. În plus, oferim un număr mare de cabluri prelungitoare, conectori care multiplică în mai multe direcții cablul și alți conectori. Toate aceste elemente vor accelera instalarea. Dacă aveți nevoie de informații  suplimentare, personalul nostru va fi bucuros să vă ajute cu proiectul vostru sau să propună o soluție specifică.

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.