Sisteme de iluminat - interconectate

Obțineți o experiență la superlativ cu instalații de lumini pentru Crăciun.
Cu sistemele noastre este simplu, rapid și sigur.

Principalul avantaj al sistemelor noastre de iluminat este calitatea prelucrării și variabilitatea componentelor. Cu o gamă largă de elemente care pot fi combinate, avem o soluție pentru fiecare spațiu. Șiragurile cu lumini, instalațiile tip țurțuri și decorațiunile pot fi combinate pentru a crea produsul perfect pentru dumneavoastră.

Instalațiile LED de Crăciun, pe lângă faptul că au un efect frumos, economisesc și multă energie. O sută de metri de șirag decoLED consumă aceeași cantitate de energie ca un bec clasic de 70W.

Nici măcar nu trebuie să vă faceți griji cu privire la complexitatea instalațiilor Crăciun, deoarece totul poate fi ușor conectat prin conectori cu șurub. Cu o gamă largă de accesorii, până și o instalație complexă poate fi pornită dintr-o singură priză.

Următorul tabel prezintă distribuția gamei de instalații de lumini pentru Crăciun. Sistemele EasyFIX și EcoFIX sunt sisteme profesioniste destinate, în principal, pomilor de Crăciun în aer liber, locuințelor de familie, clădirilor publice, decorării orașelor, municipiilor și centrelor comerciale. În gama HobbyLine veți găsi produse pentru uz casnic și interior, iar șiragurile din această serie sunt recomandate brazilor de Crăciun mai mici.

Tip de model Parametrii de bază Cea mai comună utilizare
EASY FIX exterior 230V, cablu de cauciuc, conectori de înaltă calitate, calitate maximă, IP44, o gamă largă de accesorii pentru orice proiect. Utilizare în aer liber pe tot parcursul anului. Foarte durabil, aproape indestructibil.
EASY FIX interior 230V, cablu din plastic, conectori de înaltă calitate, calitate maximă pentru utilizare în interior, accesorii. Utilizare internă pentru obiecte comerciale. Foarte ușor de manevrat.
ECO FIX 30V, cablu din plastic, conectori de înaltă calitate, siguranță maximă, nevoia de a utiliza un transformator Potrivit pentru utilizarea în exterior și în interior, când se pune accent pe estetică - cabluri transparente, cristale etc. 
HOBBY LINE 24V, cablu de plastic, pentru uz casnic, o gamă mai mică de produse, o gamă sigură și în creștere, nevoia de a utiliza un transformator. Sistem de utilizare la domiciliu accesibil și sigur. Potrivit pentru brazii de până la 3 metri.

1. De ce nu este inclusă sursa?

Nu furnizăm automat un cablu sursă pentru sistemele interconectabile. Puteți lumina o casă, un copac, o pergolă sau chiar un garaj printr-un singur sertar și aveți nevoie doar de o singură sursă. Prin urmare, este necesar să comandați un cablu sursă la prima achiziție a instalațiilor de lumini pentru Crăciun.

2. Sunt conectorii parte din produs?

Da, toate produsele din seria de modele de mai sus se termină cu conectori, tip mama și tată. Aceste componente pot fi ușor conectate la alte componente utilizând acești conectori. Conectorii cu șurub sunt impermeabili, pentru siguranța dublă folosim tuburi de contracție pentru toate racordurile, care pot fi etanșate peste conectori cu un pistol cu ​​aer cald sau uscător de păr.

3. Pot înlocui LEDurile individuale?

Nu este posibilă înlocuirea diodelor individuale. Fiecare LED este încorporat într-un capac din policarbonat pentru a-l proteja de deteriorare. Acest mod de producție minimizează posibilitatea deteriorării mecanice a diodelor, maximizând rezistența la condiții meteorologice nefavorabile, cum ar fi zăpada, înghețul sau lumina soarelui.

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.