Preț
Lungime în m
Putere de intrare în W
Global numărul de LED-uri
Culoare LED
Culoarea cablu

Tuburi LED moderne pentru a evidenția toate contururile

Total 12 produse

Tuburi LED moderne

DecoLED vă oferă tuburi LED de calitate și moderne pentru a vă evidenția contururile importante ale casei sau grădinii. Veți găsi o selecție de instalații în multe culori. Pentru clienții mai exigenți avem cabluri luminoase cu efect FLASH, care sporesc impresia de gheață strălucitoare. Instalațiile noastre sunt decorațiunile luminoase perfecte deoarece au o greutate mică, o flexibilitate mare și se pot scurta. Plus că totul este rapid, simplu și distractiv de aplicat!

Tubul este realizat din PVC de înaltă calitate și flexibil, cu diametrul de 13 mm. Cablurile luminoase respectă standardele de siguranță care fac ca tuburile să fie ideale pentru exterior. Protecția înaltă IP44 și rezistența suplimentară la radiațiile UV garantează produsului o durată lungă de viață.

Cu aceste tuburi LED nu trebuie să vă limitați la sezonul de Crăciun. Atunci când pregătiți o petrecere de vară, un grătar sau alte activități de divertisment, înfășurați tuburile LED în jurul stâlpilor sau a altor obiecte și veți avea o atmosferă de vis!

Aștepți ceva nou? Te vom informa!

Newsletter

Vă oferim informații despre oferte prin e-mail. Abonații noștri au parte de diverse beneficii.